Garlica The Irresisteble Force Undisputed WWE Womens champion!!!!

Hallo Fans van mij,
 
Ik heb geweldig nieuws want ik heb gisterenavond tijdens Summerslam The Womens Title gewonnen in een Non Disqaulification Match tegen Misses X!!!!!!!!YES YES YES,uiteindelijk is het me dan toch gelukt,Ik Kaatje "Garlica" The Irresisteble Force stond na een slopende wedstrijd als enige overwinnares in de ring!!!!!!
 
Het harde werken is nu dan echt beloond maar ik heb veel pijn ervoor moeten lijden en heb me er suf voor getraind.
Maar met dit als beloning kan mijn carriere al niet meer stuk.
Het is mijn eerste seizoen in de WWE en dankzij Bear The Dutchman ben ik nu Wereldkampioene echt ongeloofelijk.Hieronder het verhaal achter deze fantastische overwinning van mij Kaatje Garlica!!!!!!!!!!!!!
 
Dankzij Bear die me heel goede adviesen en training gaf kon ik echt heel goed voorbereid aan mijn seizoen beginnen!!!
Hij heeft me naar deze grote hoogte getild en ik moest het alleen en zelf afmaken in de ring,meestal met veel pijn en 5 verloren eerdere titelgevechten.Na 5 keer de kampioene uitgedaagd te hebben en 5 keer verloren te hebben zag ik het niet meer zitten.
 
Ik zat in de kleedkamer en huilde,toen erop de deur geklopt werdt.
Ik zei:Kom binnen!!!En daar kwam mijn manager en beste vriend en bodygaurd Bear binnenlopen.Hij legde ze arm om me heen en gaf me vertrouwen en een peptalk waarvan ik kippevel kreeg.Ik wist niet wat ik eraan had en moest mezelf terugvinden.Hij zei ook dat alles goed zou komen in de 6e wedstrijd maar goed ik was nog niet zo positief hoor???!!!!
 
Ik had behoorlijke blessures opgelopen en dus ook veel pijn.
Dankzij Lizzy de oude kampioene werd ik gemasseerd en kreeg ik gouden tips en een bijzondere training.Lizzy is al 7 Voudig kampioene dus zij kent de kneepjes van het vak als geen ander!!
Tijdens de 5 gevechten stond ik 2x tegenover haar en slachtte ze me werkelijk af.Ze deed me heel veel pijn maar goed ik heb zelf gekozen voor deze sport en ik moet dus niet klagen.
 
In de ring zijn we elkaars rivalen maar daarbuiten de dikste vriendinnen.We zitten samen in The Dutch Stable met Bear,Jim Powers en Hulk Hogan.Een en al power and glory!!!!!!!!
Goed om aan de titel overwinning te komen deed ik dus het volgende.Lees mee en huiver of prijs me wanneer je denkt dat je dit wat vind!!!!!!
 
Ik woog plus minus 105 Pond maar dat bleek al gauw te licht en ook mijn spiermassa was beduidend te slap.Er moest dus nog veel gebeuren.Ik trainde 8 uur per dag in de gymzaal afwisselend met Bear,Lizzy en Jim.Loodzwaar joh veel spierpijn gehad en ik moest dubbel zoveel eten als ik gewend was,vaak werd ik er misselijk van.
Na 3 maanden moest ik weer op de weegschaal en mijn gewicht was toegenomen tot 120 pond en ik was een enorm stuk sterker geworden.
 
Mijn armen werden in omtrek zo een 1,5 tot 2 centimeter dikker en gespierder.Ook over mijn hele lichaam kwamen er wat pondjes bij maar Bear zei:Dat komt je alleen ten goede en het mistaat je niet,nu tel je echt mee in de vrouwen divisie"!Nou ik had er zelf wel flink moeite mee maar goed omdat ik een beginneling ben dacht ik wel dat het de juiste manier is om de ervaren mensen je de juiste weg te vragen.
 
In een oefenwedstrijd tegen Nicole had ik veel overmacht en kreeg daardoor een heel sterke portie zelfvertrouwen.Door ook veel riskerende technieken te gebruiken en mijn angst daarvoor te doorbreken wist ik in no time Nicole te verslaan.Met een prachtig uitgevoerde hoofdschop viel ze keihard neer en had ik genoeg tijd om haar schouders 3 tellen op de mat te drukken en de overwinning mee te nemen als herrinering.
 
Wat me opviel was dat ik minder snel uitgeput was sneller herstelde tijdens krachtige aanvallen van Nicole en dat ik minder pijn had over de totale wedstrijd.Mijn zelfvetrouwen begon langzamerhand te groeien.Ook oefende ik tegen Christa,Lita,Christy,Torrie,Stacy,Thrish,Edith en Sable en met succes.Nou toen was ik zo vol zelfvertrouwen dat ik me kwalificeerde als Number 1 Contender (Nummer 1 Uitdager voor de titel) en er dus tijdens Summerslam voor moest gaan gisteravond op betaal televisie (Pay per view)!!!!
 
Gisteravond 20:00 uur de zenuwen gierden door mijn superfitte en getrainde lijf.Ik stond stijf van de Adrenaline en ik had moeite om me te concentreren.Bear was op dat moment bezig in zijn Slobber Knocker match.Die bekeek ik af en toe tussendoor tijdens het drinken warm up en ijsberen wat ik deed.Hij was uiteindelijk naar 12 tegenstanders verslagen te hebben in een 17 minuten tijd zelf uitgeteld door Kane en kwam terug naar de kleedkamer.
 
Uitgeput was hij wel maar friste zich op voor mij alleen,hij zei:Ik ga mee naar je wedstrijd zoals altijd en ik weet een ding Kaat je gaat deze keer winnen het gevoel is heel goed daarover.Dat stemde mij enigzins gerust maar hij zag hoe moeilijk ik het had om me voor te bereiden op mijn aller eerste titelgevecht uit mijn carriere.Hij pakte me bij mijn armen en sprak me toe."Kaat kom op jij bent degene die dit absoluut kan,je hebt niets te verliezen dus ga er vol voor,en je zult zien het resultaat zal je zelf overbluffen"!!!
 
Na nog wat lovende en opbeurende woorden werd ik al rustiger en de kouw die mij beving aan het begin van het gesprek was opeens verdwenen voor een intense warmte.Ik gloeide als een fakkel er was iets losgekomen in mij wat ik nog nooit eerder gevoeld had.Mijn zelfvertrouwen was overduidelijk in mijn gevoel aanwezig.
Opeens schreeuwdw ik uit:Bear ik ga het maken het is nu of nooit!!!
Zo mag ik het horen zei hij tegen mij en voor we het wisten zwaaide de deur open en werden we opgeroepen ons naar de ring te begeven.
 
Toen mijn Theme music begon te spelen klapte ik helemaal dicht en het was alsof ik versteende.Maar Bear gaf me een zet en zei:Kom op wie is hier nou de vrouw,lopen en de titel binnen halen!!!!!!
Ja dan kun je niet meer terug als je on stage bent inmiddels!!!
Een enorme staande ovatie en een oorverdovend gejuich overwelmde mij,ik wist niet dat ik zo populair was en zoveel fans had.
Er zaten in die Arena daar zo een 95.000 mensen jeetje ik wist niet waar ik kijken moest en wat me overkwam.
 
Nou ik deed mijn normale opkomst act en die werd helemaal overstemd door een geweldig gejuich dus het begin was te mooi om waar te zijn en mijn zelfvertrouwen rees hierdoor de pan uit.
Ik dacht kom op Kaat nu of nooit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mijn tegenstandster Misses X had me dus al 2x verslagen toen ik nog niet op het nivo zat dan dat ik nu ben.Ze keek naar mijn lichaam en schrok wel een beetje en zag dat ik flink bijgekomen was en er zeer gespierd uitzag.Ik keek haar uitdagend aan en begon naa het belsingnaal als een bezetene op haar in te beuken.
 
Broadcaster Tazz zei:She is going Insane!!!!
Na een hevige en taaie strijd vloerde ik Misses X met een Flying Elbow vanaf het bovenste touw,ze was echt goed Knock Out en ik pinde haar door haar schouders 3 seconden op de mat te drukken.
Ik besefde even niet wat me overkwam ik hoorde het belsignaal en uit de speaker klonk de volgende zin:And here is youre winner The Irresisteble Force the New WWE Womens Champion.
 
De scheidsrechter drukte de kampioenschapsgordel in mijn handen ik knielde en stak hem boven mijn hoofd,kuste de gordel en krabbelde weer op.De scheidsrechter pakte mijn arm en stak die in de lucht.De menigte ging te keer onbeschrijfelijk en uit de lucht kwam een lading confettie na beneden niet te zuinig.Bear sprong in de ring en schreeuwde,Yes You Did it,I knew You Could!!!!
Samen vierden we feest in de ring en steeds meer besefte ik wat het betekend om de titel te bemachtigen!!Onwijs gaaf zoveel mensen geamuseerd, en je eigen beste prestatie ooit net gerealiseerd.
 
Voor het eerst Kampioene en dat in het eerste seizoen,ongeloofelijk echt ongeloofelijk.Dankzij Bear mijn allerbeste vriend die me overhaalde om dit te gaan doen.Ik verklaarde hem voor gek,maar nu niet meer omdat ik nu weet hoe het gaat in deze wereld!!!!
Ik wil niet anders meer en laat de uitdaagsters maar komen ik ben er klaar voor want deze kampioene laat zich niet makkelijk meer verslaan dat is een ding dat zeker is.
 
Alles aan mij is hierdoor veranderd in mijn leven,mijn zelfvertrouwen,het vertrouwen in anderen,en het niet bang zijn maar gewoon doen en durfen.Wat je zegt ook waarmaken en niet meer aan jezelf twijfelen,doorgaan totdat je je doel bereikt hebt.
Ik ben een enorm sterke vrouw geworden letterlijk en figuurlijk en wie denkt dat wil ik ook,nou mijn advies is probeer het want niet geschoten is altijd mis!!!!!!
 
De afterparty door mijn vrienden en collega worstelaars georganiseerd was onwijs gezellig en ik heb nog nooit zo in de belangstelling mogen staan.Was het absolute middelpunt!!!!!!!!!!!!!!!
Alle felicitaties en presentjes de interviews en hapjes en drankjes,meet and greet met mijn kersverse duizenden fans,het was ongeloofelijk fantastisch,wat een belevenis het heeft mijn leven totaal veranderd.Nu ben ik iemand en heb het van mezelf gemaakt door er volle 200% voor te gaan.Iedereen bedankt voor jullie hulp en inzet want zonder jullie had ik hier nu niet gestaan als Womens Champion.Na al het feest gedruis mocht ik gebruik maken van de luxste hotelsuite van Hotel Smackdown.Samen met mijn vriend,trainer en collega en veel meer dan dat Bear hebben we een hele speciale en mooie Championsnacht beleefd maar die details houd ik voor mezelf…………………………………………………………….
 
Ik hoop dat jullie mijn weblog zo kunnen waarderen maar dat zal ongetwijfeld geen probleem zijn.Bear bedankt dat ik het op jouw space mocht publiceren,bedankt voor alles mijn held mijn kanjer!!!
 
Groetjes van kersverse Womens Champion Kaatje Garlica The Irresisteble Force tot een volgende keer bedankt voor jullie belangstelling en tot wrestlings zou ik zo zeggen BYE BYE!!!!!!!!!!!
 
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Smackdown PS2!. Bookmark de permalink .

Een reactie op Garlica The Irresisteble Force Undisputed WWE Womens champion!!!!

  1. Karin zegt:

    Yeah man thats the truth and nothing but the truth!!Kaatje Z.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s