Yves en Wendy de terechte Winnaars!!!!!!

Hey hallo allemaal,
 
Nou het was wel ff goed spannend in de finale van Peking express.Maar uiteindelijk zijn de winnaars dan toch bekend.Yves en Wendy eigenlijk van begin tot eind kleurloos bezig geweest maar toch gewonnen,wat een strijdlust!!
Petje af voor hun geleverde prestatie en wat hebben ze er een stress voor moeten weerstaan!!Cris en Lut waren ook zeer gewaagde tegenstanders en het ging dus ook hard om hard!!!!
 
Ik had al verwacht dat Cris en Lut de overwinning al binnen hadden maar dat laatste stukje was zo oerspannend en zenuwslopend dat je er geen beeld van kon schetsen wie nou de winnaars konden zijn.
 
Ja zoiets doe je ze maar even niet zo na hoor!!!
De Mekong route was een absolute topper en als er volgend jaar weer een nieuwe Peking Express uitgezonden wordt zit ik weer voor de buis!!!De spanning,sensatie,adrenaline,gedrevenheid,situaties,onwijs zware proeven en de prachtige beelden uit die landen maakt het iedere keer weer een waar schouwspel!!!
 
Yves en Wendy proficiat met jullie zwaar bevochten overwinning en ook veel respect en waardering gaan uit naar Cris en Lut echt een buitengewone prestatie van deze 2 oersterke dames.
 
Peking Express blijft super om naar te kijken en om mee te doen is het echt afzien en loodzwaar dus ik heb ontzettend veel bewondering voor alle deelnemers en de makers van het programma!!!!!
 
Peking Express 2007 ik ga zeker weer kijken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Amusement. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s