NOG 45 DAGEN EN DAN NAAR BON JOVI!!!!!!!

HEY SPACERS EN ANDERE BEZOEKERS,
 
NOG 45 DAGEN TE GAAN,JA HET AFTELLEN IS BEGONNEN "THE FINAL COUNTDOWN” EN DAN IS HET 25 MEI 2006.GOFFERT PARK STADION IN NIJMEGEN EEN GEWELDIG ROCKCONCERT VAN DE BESTE ROCKBAND DIE ER OOIT GEWEEST IS EN ZAL ZIJN VOOR NOG VELE JAREN IN DE TOEKOMST!!!
 
 
BON JOVI FOREVER NO.1
 
HET WORD WEER EEN MEGAGOED CONCERT NIETS WAT BON JOVI OVERTREFFEN KAN EN IK MAG ER ZELF WEER BIJ ZIJN SUPERTOF EN REKEN MAAR DAT IK UIT MIJN DAK GA!!!!
 
VROUWELIJKE MEDESPACER ANNELIEN HIERMEE IS JOUW HAMVRAAG DAN OOK DIRECT BEANTWOORD HE?ZEKER TE WETEN ROBIN IS ER BIJ DAAR IN NIJMEGEN GEEN MIS OP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HET WORDT ONVERGETELIJK FANTASTISCH EN MET EEN STAANPLAATS STA JE ER ZOWIEZO MIDDENIN MOOIER KAN GEWOON NIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
DUS ALLE BON JOVI FANS AFTELLEN DAN KOMT 25 MEI SNEL NADERBIJ EN KUNNEN WE WEER VOLOP GENIETEN VAN DE ALLERBESTE ROCKBAND ALLERTIJDEN UIT NEW YORK,NEW JERSEY!!!!!!!!!!!!!
 
ALWAYS AND FOREVER BON JOVI IT’S MY LIFE AND HAVE A NICE DAY,KEEP THE FAITH,LIVIN ON A PRAYER GREETZ FROM ROBIN TO ALL FANS AND BON JOVI WHERE EVER YOU ARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s